• Εξυπηρέτηση πελατών Ιωάννινα: 26510 44888
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ηγουμενίτσα: 26650 98333
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση tips & tricks!!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση tips & tricks!!

Δημιουργικές και κομψές ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε εντυπωσιακό CHRISTMAS mood home για την οικογένεια και τους φίλους σας αυτές τις γιορτές, ακολουθώντας τις προτάσεις μας και αφιερώνοντας λίγα λεπτά υλοποίησης το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δημιουργήστε Χριστουγεννιάτικα στεφάνια για την διακόσμηση των τοίχων, των παραθύρων, της κεντρικής σας εξώπορτας, για το τζάκι σας ή της σκάλας σας.

Αλλάξτε τα συνηθισμένα και τολμήστε να διακοσμήσετε με Χριστουγεννιάτικες κάλτσες τον τοίχο κοντά στην πολυθρόνα σας, κοντά στο έπιπλο εισόδου, στην σκάλα σας.

Οι χριστουγεννιάτικες στιγμές συνοδεύονται τέλεια με Χριστουγεννιάτικες γεύσεις στην… τραπεζαρία. Για αυτό και η επιλογή της διακόσμησης του τραπεζιού πρέπει να γίνει προσεκτικά, και να εξυπηρετεί και τις ανάγκες σας! Επιλέξτε επιτραπέζιο Runner που τραβάει τα βλέμματα. Προσθέστε φυσικά κουκουνάρια βαμμένα στις άκρες με άσπρη μπογιά για εφέ χιονιού.

Μέρος της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι και ο στολισμός της εξώπορτας. Από αυτόν δε μπορεί να λείπει ένα ιδιαίτερο στεφάνι το οποίο θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μην παραλείψετε να... ''παρέμβετε'' Χριστουγεννιάτικα σε όλο τον χώρο του σπιτιού σας.

Μπορείτε να προσθέσετε Νιφάδες χιονιού στα παράθυρα, να δημιουργήσετε μια όμάδα κεριών τα οποία να έχουν και Χριστουγεννιάτικο άρωμα, προσθέστε στους καναπέδες σας διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα μαξιλάραια, κόντα στην είσοδο αφήστε μία πιατέλα με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, έτσι όλοι θα θέλουν να σας επισκεφτούν!

Δημιουργήστε μια γωνιά με οικογενειακές εορταστικές φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια και χρησιμοποιήστε φωτάκια για να τις κρεμάσετε στον τοίχο.

Ακολουθήστε μερικές από τις προτάσεις μας και να είστε σίγουροι ότι θα μπείτε για τα καλά στο πνέυμα των Χριστουγέννων!

Από την ομάδα των καταστημάτων ΓΕΩΡΓΙΟΥ, καλές γιορτές!

 

 


Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
BACK TO TOP