ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο παρόν Διαδικτυακός Τόπος ανήκει στην εταιρεία ΑΦΟΙ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε..

1. Γενικά

Για τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου ενδέχεται η Εταιρεία να ζητήσει δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία θα τηρεί Αρχείο Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ως υπεύθυνος επεξεργασίας. Σκοπός της επεξεργασίας θα είναι η εκτέλεση των παραγγελιών ή /και εντο...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.epigeo.gr. Πατήστε στο σύνδεσμο Προσθήκη δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.

Πατώντας ολοκλήρωση θα λάβουμε την παραγγελία σας. Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκ...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει έως την στιγμή αποστολής των προϊόντων αφού προηγηθεί τηλεφώνημα ή email ακύρωσης. Εξαιρούνται τα προϊόντα ειδικής παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται, από την Εταιρεία μας, μέσω αποστολής e-mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατά την παραγγελία, είτε εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών τηλεφωνικώς.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η Διαθεσιμότητα των προϊόντων μας θα γίνεται κατόπιν συννενόησης.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μίας παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παράλληλα θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διαθεσιμότητας – αποστολής.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο παρών δικτυακός τόπος  www.epigeo.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε η επιχείρηση με επωνυμία ΑΦΟΙ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε με προσοχή του κάτωθι όρους και προϋποθέσεις χρήσης της Ιστοσελίδας. Κάθε φορά που κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους όρους και τις προϋποθέσει...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στα ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ φροντίζουμε πάντα για την άμεση και γρήγορη αποστολή των επίπλων σας. Έτσι τα περισσότερα έπιπλα παραδίδονται άμεσα ή εντός 15-25 ημερών από την παραγγελιά, ενώ, για κάποια άλλα έπιπλα(ειδικές κατασκεύες) ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται.

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και την περιοχή αποστολή τους.

  • ΓΙΑ Θ...

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 2. Συνολικα 10 άρθρα

  1. 1
  2. 2