• Εξυπηρέτηση πελατών Ιωάννινα: 26510 44888
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ηγουμενίτσα: 26650 98333
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προφίλ Εταιρείας

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία  ΑΦΟΙ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από άτομα με μεγάλη πείρα στον τομέα τον επίπλων, με όρεξη, διάθεση και μεράκι, κάτι που για εμάς αποτελεί όχι μόνο εργασία αλλά και διασκέδαση.

Τον Ιούνιο του 1999, μετά από επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της κατασκευής,  η εταιρεία πέρασε σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζοντας την πρώτη έκθεση 700τ.μ. εκθέτοντας έπιπλα δικής της κατασκευής, αλλά και έπιπλα από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Ιταλικές εταιρίες. Η ανάγκη για επέκταση οδήγησε την εταιρία, στην δημιουργία νέου υπερσύγχρονου εκθεσιακού χώρου συνολικού εμβαδού 2000τ.μ. ο οποίος εγκαινιάστηκε το 2009 και βρίσκετε σε πλήρη λειτουργία.

Το Σεπτέμβρη του 2013 εγκαινιάσαμε τον νέο μας εκθεσιακό χώρο στα Γιάννενα, στο 4ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών. Ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος είναι στη διάθεση των πελατών για όλη την Ήπειρο!

Η παρουσία μας το διάστημα αυτό στον χώρο των επίπλων, απέδειξε τις δυνατότητες και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας.

Η ανοδική μας πορεία συνεχίζετε και τον Μαϊο του 2019 ανοίξαμε στα Ιωάννινα το νέο υπερσύχρονο κατάστημα ειδών ύπνου των κορυφαίων στο είδος εταιριών elite strom, TEMPUR+SEALY.

Η ανοδική μας πορεία βασίζετε στο τρίπτυχο, ποιότητα, εξυπηρέτηση, καλές τιμές και έτσι θα συνεχίσουμε...


BACK TO TOP