• Εξυπηρέτηση πελατών Ιωάννινα: 26510 44888
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ηγουμενίτσα: 26650 98333
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονική & διακοσμητική μελέτη του χώρου σας.

Το σπίτι σας είναι το δικό σας καταφύγιο, το δικό σας ''δοχείο ζωής'' κατά τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Άρη Κωνσταντινίδη! Η αρχιτεκτονική-διακοσμητική μας ομάδα αφουγκράζετε, παρατηρεί και κατανοεί τις δικές σας μοναδικές ανάγκες για το σπίτι των ονείρων σας, όπου μέσα από την καταγραφή τους ξεκινάει η έρευνα ώστε να βρεθεί ο βέλτιστος συνδυασμός μεταξύ αισθητικής  και  λειτουργικότητας.

Η παρουσίαση των προτάσεων μας γίνετε μέσα από 3d σχεδιαστικά προγράμματα όπου έχετε την πλήρη εικόνα πριν την εκτέλεση των εργασιών. Το αποτέλεσμα υπόσχετε να εναρμονηστεί στις σύγχρονες ανάγκες  του ανθρώπου να οργανώνει τον χώρο του, να τον κάνει πιο λειτουργικό και πιο όμορφο για τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό, τον επαγγελματικό σας χώρο ή για κάθε χώρο που θέλετε να αναδείξετε.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 26510 44888 για τα Ιωάννινα ή 26650 98333 για την Ηγουμενίτσα αλλά και στο mail: ioanninageorgiou@gmail.com και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος διακόσμησης θα αναλάβει και το δικό σας project!

Λύσεις στα μέτρα σας - Σχεδιασμός επίπλων και αντικειμένων

Τα καταστήματα ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχουν προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Εξειδικευμένοι πωλητές-σύμβουλοι διακοσμητές θα μελετήσουν και θα σχεδιάσουν μαζί με εσάς τα έπιπλα που επιθυμείτε, με βάση τις δικές σας αισθητικές προτιμήσεις και ανάγκες. Εσείς θα γνωρίζετε βήμα-βήμα το ύψος της επένδυσης που θέλετε να κάνετε και να παρεμβαίνετε. Με τη βοήθεια σχεδιαστικών προγραμμάτων, μπορείτε να δείτε τα έπιπλα στο χώρο που ονειρεύεστε, σχεδιασμένος και ολοκληρωμένος έως την παραμικρή του λεπτομέρεια (έπιπλα, ερμάρια, υφάσματα, φωτιστικά, αξεσουάρ κ.α.). Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΩΡΓΙΟΥ και μαζί θα δημιουργήσουμε τα έπιπλα για το σπίτι των ονείρων σας! 

Υπεύθυνη τοποθέτηση

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση, ώστε τα έπιπλα, η ντουλάπα και η κουζίνα σας να έχει διάρκεια, λειτουργικότητα και να είναι ασφαλής κατά τη χρήση της.

Δωρεάν Μεταφορά*

Τα προϊόντα μεταφέρονται στο χώρο σας από έμπειρο προσωπικό που έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να επιλύει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. * Η Δωρεάν μεταφορά ισχύει για αγορές άνω των 399€ για τον Ν.Θεσπρωτίας, την πόλη των Ιωαννίνων, τις περιοχές που βρίσκονται στον άξονα της Εγνατίας οδού από τη  Ηγουμενίτσα έως την Θεσσαλονίκη, ανάλογα με την περίπτωση σε όλη την Ήπειρο, την Λευκάδα, την Κέρκυρα και τους Παξούς, στην Αθήνα μέχρι την έδρα του πρακτορείου μας στο Κηφισό  και γίνεται με δικά μας μέσα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. 

Ξέγνοιαστες αγορές

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι πλέον ο χρόνος για όλους μας, έρχεται πιο κοντά σας! Σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με τον τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος και θα σας επισκεφθεί στο σπίτι σας. Εκεί, θα δει το χώρο σας και επί τόπου θα σχεδιάσει μαζί σας, έως την παραμικρή λεπτομέρεια, τα έπιπλα για το σπίτι σας, αυτό που πραγματικά θέλετε να ζείτε!

Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτή αρχειοθετείται με κωδικούς επίπλων, χρώματα ξύλων και υφασμάτων, έτσι ώστε οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση να είναι εύκολα εφικτή. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστούν τα έπιπλα σας (service καλής λειτουργίας) και για όσο χρονικό διάστημα τα χρησιμοποιείτε.


BACK TO TOP