Διεθνής Έκθεση Επίπλωσης

Η imm είναι η διεθνής έκθεση επίπλωσης και αποτελεί σημείο συνάντησης και κέντρο επικοινωνίας για όλο τον παγκόσμιο κλάδο επίπλων. Εδώ ανακαλύπτει κανείς το διεθνές φάσμα των επίπλων και της εσωτερικής διακόσμησης, σε ένα χώρο - από μεμονωμένα έπιπλα έως ολοκληρωμένα σχέδια επίπλωσης καθώς και θέματα lifestyle για μπάνια, φωτιστικά, υφάσματα και αξεσουάρ.

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες, καινοτόμα προ'ι'όντα, ολοκληρωμένες ιδέες: η ουσία της φιλοσοφίας της imm Cologne διαμορφώνει μια έκθεση στην οποία κάθε φορά εκθέτες και επισκέπτες ανακαλύπτουν την εξέλιξη, την διαφορετικότητα, την πρωτοπορία. Στην Κολωνία, εκεί που πραγματοποιείται η imm στην αρχή κάθε χρονιάς, συναντιούνται προμηθευτές και decision-makers καθορίζοντας τις νέες τάσεις τόσο στον σχεδιασμό όσο και στο νέο επιχειρηματικό πλαίσιο στον συγκεκριμένο κλάδο.

Η imm Cologne δεν είναι απλά η πρώτη έκθεση εσωτερικού σχεδιασμού της χρονιάς, αλλά και η πρωταρχική επιλογή για διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ταλαντούχους σχεδιαστές και 'ανήσυχους' επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση(15-21 Ιανουαρίου 2018) αποτέλεσε ένα σημείο αφετηρίας, ένα σημείο αναφοράς για μια νέα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά μέσα από ένα εντυπωσιακό εύρος προτάσεων επίπλων, διακοσμητικών και εσωτερικού σχεδιασμού.

Οι εταιρίες και οι σχεδιαστές που εκθέτουν στην imm Cologne έχουν το προνόμιο να συναντούν τους κορυφαίους trend setters αλλά και επιχειρηματίες από τις πιο ισχυρές διεθνής αγορές. Το στήσιμο της έκθεσης παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών (συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, projects...) που συμβάλει στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος που ευνοεί τις ευκαιρίες για την εδραίωση επαφών.

Η επιχείρηση μας ΈΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ βρέθηκε στην 'γιορτή' του κλάδου μας όπου πρώτοι ενημερωθηκάμε για τις νέες τάσεις στον χώρο. Παράλληλα οι συνεργάτες μας(Tempur, Forma Ideale, Join beds), μέσα από τα εντυπωσιακά τους περίπτερα μας παρουσίασαν τις νέες τους δημιουργίες και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

(Πηγή άρθρου:Interiors From Greece)

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018

IMM COLOGNE 2018