Ξαπλώστε σε οποιοδήποτε στρώμα Sealy και διοχετεύετε 125 χρόνια εφευρετικότητας.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1881 στην πόλη του Sealy, το Τέξας των Η.Π.Α., όταν ο Daniel Haynes, εργάτης σε εκκοκκιστήριο βάμβακος, κατασκεύασε ένα στρώμα γεμάτο βαμβάκι μετά από ένα αίτημα. Και στην συνέχεια ένα άλλο.Και στην συνέχεια ένα άλλο. Η επιχείρηση του αυξήθηκε εκθετικά, γεγονός που οδήγησε σε περισσότερες καινοτομίες και διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Για τις επόμενες δεκαετίες η Sealy υπήρξε νούμερο ένα του μεριδίου αγοράς και ακλόνητη στο όραμα της να βοηθάει τον κόσμο να κοιμάται καλύτερα. Μέσα από τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ηγεσία της, η Sealy είναι έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά της για τα επόμενα χρόνια.

Τα Έπιπλα Γεωργίου αξιοποιόντας την ευκαιρία μέσω της κορυφαίας Ελληνικής εταιρίας στρωμάτων elite strom, έφεραν στα καταστήματα τους αποκλειστικά τα στρώματα Sealy, παρουσιάζοντας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, με υπερηφάνια άλλο ένα κορυφαίο προ'ι'όν!

Σε έναν εξαιρατικό χώρο στο Ιδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, μας παρουσιάστηκε η καινούργια υβριδική σειρά των στρωμάτων sealy, απλά καταπληκτικά!

SEALY

SEALY

SEALY

SEALY

SEALY