Αγαπητοί πελάτες.
Το site μας αναβαθμίζεται, για οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ιωάννινα: 26510 44888
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ηγουμενίτσα: 26650 98333
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία  ΑΦΟΙ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από άτομα με μεγάλη πείρα στον τομέα τον επίπλων, με όρεξη, διάθεση και μεράκι, κάτι που για εμάς αποτελεί όχι μόνο εργασία αλλά και διασκέδαση.

Τον Ιούνιο του 1999, μετά από επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της κατασκευής,  η εταιρεία πέρασε σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζοντας την πρώτη έκθεση 700τ.μ. εκθέτοντας έπιπλα δικής της κατασκευής, αλλά και έπιπλα από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Ιταλικές εταιρίες. Η ανάγκη για επέκταση οδήγησε την εταιρία, στην δημιουργία νέου υπερσύγχρονου εκθεσιακού χώρου συνολικού εμβαδού 2000τ.μ. ο οποίος εγκαινιάστηκε το 2009 και βρίσκετε σε πλήρη λειτουργία.

Το Σεπτέμβρη του 2013 εγκαινιάσαμε τον νέο μας εκθεσιακό χώρο στα Γιάννενα, στο 4ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών. Ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος είναι στη διάθεση των πελατών για όλη την Ήπειρο!

Η ανοδική μας πορεία συνεχίστικε και τον Μαϊο του 2019 ανοίξαμε το πρότυπο αποκλειστικό κατάστημα στρωμάτων και ειδών ύπνου elite strom, TEMPUR+SEALY.

Η εμπιστοσύνη στην εταιρία μας των κορυφαίων παγκοσμίου φίμης εταιριών στρωμάτων και ειδών ύπνου μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά!Η παρουσία μας το διάστημα αυτό στον χώρο των επίπλων και των στρωμάτων, απέδειξε τις δυνατότητες και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας.

Η ανοδική μας πορεία βασίζετε στο τρίπτυχο, ποιότητα, εξυπηρέτηση, καλές τιμές και έτσι θα συνεχίσουμε...


Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
BACK TO TOP