• Λύσεις στα μέτρα σας - Σχεδιασμός

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχουν προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Εξειδικευμένοι πωλητές-σύμβουλοι διακοσμητές θα μελετήσουν και θα σχεδιάσουν μαζί με εσάς τους χώρους που επιθυμείτε, με βάση τις δικές σας αισθητικές προτιμήσεις και ανάγκες. Εσείς θα γνωρίζετε βήμα-βήμα το ύψος της επένδυσης που θέλετε να κάνετε και να παρεμβαίνετε. Με τη βοήθεια σχεδιαστικών προγραμμάτων, μπορείτε να δείτε στην γιγαντοοθόνη μας το χώρο που ονειρεύεστε, μπροστά στα μάτια σας, σχεδιασμένος και ολοκληρωμένος έως την παραμικρή του λεπτομέρεια (έπιπλα, υφάσματα, φωτιστικά, αξεσουάρ, χρώματα τοίχου, πλακάκια). Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, φέρνοντας μαζί σας την κάτοψη και τις διαστάσεις του χώρου σας και μαζί θα δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!
 

  • Υπεύθυνη τοποθέτηση

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση, ώστε τα έπιπλα, η ντουλάπα και η κουζίνα σας να έχει διάρκεια, λειτουργικότητα και να είναι ασφαλής κατά τη χρήση της.

  • Δωρεάν Μεταφορά

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο σας από έμπειρο προσωπικό που έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να επιλύει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. * Η Δωρεάν μεταφορά ισχύει μόνο για την περιοχή της Ηπείρου και γίνεται με δικά μας μέσα.

  • Ξέγνοιαστες αγορές

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι πλέον ο χρόνος για όλους μας, έρχεται πιο κοντά σας! Σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με τον τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος και θα σας επισκεφθεί στο σπίτι σας. Εκεί, θα δει το χώρο σας και επί τόπου θα σχεδιάσει μαζί σας, έως την παραμικρή λεπτομέρεια, τα έπιπλα για το σπίτι σας, αυτό που πραγματικά θέλετε να ζείτε!

  • Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτή αρχειοθετείται με κωδικούς επίπλων, χρώματα ξύλων και υφασμάτων, έτσι ώστε οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση να είναι εύκολα εφικτή. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστούν τα έπιπλα σας (service καλής λειτουργίας) και για όσο χρονικό διάστημα τα χρησιμοποιείτε.