• Εξυπηρέτηση πελατών Ιωάννινα: 26510 44888
  • Εξυπηρέτηση πελατών Ηγουμενίτσα: 26650 98333
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

TEMPUR 30χρόνια

TEMPUR 30χρόνια

Η #Tempur γιορτάζει 30 χρόνια τέλειου ύπνου σε ένα στρώμα σαν κανένα άλλο(A mattress like no other), με -30% στα προϊόντα #Tempur από την Elite Strom Ηπείρου!

Το Tempur βασίστηκε αρχικά στην έρευνα της NASA για την ανάπτυξη ενός υλικού που θα προστατεύει τα καθίσματα του αεροσκάφους και θα βελτιώνει τη δυνατότητα επιβίωσης σε περίπτωση ατυχήματος.

Το πρώτο στρώμα Tempur παρουσιάστηκε από την Fagerdala World Foams, μια Σουηδική εταιρεία τεχνικού αφρού. Η μάρκα μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1992 και ιδρύθηκε η εταιρεία Tempur-Pedic, Inc. Εννέα διανομείς της Fagerdala, συμπεριλαμβανομένης της Tempur-Pedic, Inc., συγχωνεύθηκαν το 1999 για να σχηματίσουν την εταιρεία χαρτοφυλακίου Tempur World, η οποία αναμορφώθηκε το 2002 ως Tempur-Pedic International Inc. Η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2003. Το 2012, η ​​Tempur -Η Pedic και η Sealy Corporation ανακοίνωσαν σχέδια συγχώνευσης για να σχηματίσουν «τη μεγαλύτερη εταιρεία κλινοσκεπασμάτων στον κόσμο».

Η Tempur κέρδισε το 2009 το βραβείο Electronic Retailing Association (ERA) για άμεσο μάρκετινγκ.

Στην Ελλάδα την αποκλειστική διάθεση των στρωμάτων Tempur έχει η elite strom και μέσα από το δίκτυο της διαθέτει τα παγκοσμίου φήμης στρώματα και μαξιλάρια της Νο1 εταιρείας στον κόσμο!

????Επισκεφτείτε τα καταστήματα μας στην Ήπειρο και δοκιμάστε ‘ένα στρώμα σαν κανένα άλλο’(A mattress like no other). Εφέτος η Tempur κλείνει 30χρόνια και το γιορτάζει με έκπτωση -30% σε όλη της την συλλογή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή για εσάς.
Βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο e-shop μας: ???? https://bit.ly/3uEShKI
???? Tηλ. επικοινωνίας: 2651 044999
???? Δωρεάν παράδοση σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα
???? Εμείς συνεχίζουμε τις παραδόσεις μας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

#elitestrom_ipeirou #epiplageorgiou #UpdateYourself #LiveElite


Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
Έπιπλα Γεωργίου Ιωάννινα Ηγουμενίτσα
BACK TO TOP